Slătinenii, invitaţi la distracţie în acest week-end de “Caravana lui Axinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul municipiului Slatina va fi blocat, în acest week-end, de o nouă ediţie a “Festivalului Berii”, petrecere în aer liber la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii urbei. Atmosfera va fi întreţinută de “Caravana lui Axinte”, din care fac parte nume cunoscute ale muzicii şi umorului.

Petrecerea, rezervată pentru perioada 6-8 iunie, după orele 17.00, va bloca tronsonul din centrul oraşului cuprins între magazinul “Oltul” şi Fântâna Speranţei. Momentele umoristice şi muzica vor întreţine atmosfera ce va trezi din nou la viaţă oraşul cu ocazia derulării unei noii ediţii a Festivalului Berii, acţiune sponsorizată de Skol. Grătarele şi berea îi vor îmbia pe slătineni pe tot parcursul week-end-ului, alături de “Caravana lui Axinte”.

Astfel, slătinenii dornici de distracţie vor fi aşteptaţi cu momente umoristice inedite susţinute de Axinte şi grupul Vacanţa Mare. Mai precis, pe scena ce va fi amenajată lângă fostul magazin “Oltul” vor urca invitaţii lui Axinte, precum: Alex Velea, Pact, What’s Up, Sylvie, Lorenna, Vali Vijelie, Cristina Uni-K, Autentic, Mariana Stan, Radu Pietreanu, Dan Cernovădeanu, Marko şi Ionuţ Dulgheriu.

Evenimentul din acest week-end este organizat cu sprijinul Primăriei Slatina şi a Consiliului Local din municipiu.

Mai puteţi citi:

FOTO Grătarele de la Pădurea Strehareţi din Slatina îşi aşteaptă clienţii de 1 Mai

FOTO  Grătarele distracţiei, reamplasate în Pădurea Strehareţi din Slatina

Mai multe pentru tine:
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de spălare de bani
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani