Două autocamioane încărcate cu bitum s-au ciocnit pe un drum din Olt. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav de circulaţie s-a produs pe un drum naţional din Olt, în urma impactului dintre două autocamioane unul dintre şoferi rămânând încarcerat.

Accidentul s-a produs pe DN 64, pe raza localităţii Pleşoiu. Două autocamioane s-au ciocnit după ce unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autocamionul din faţa sa, ambele aparţinând unei firme de construcţii din localitatea Rotunda.

Şoferul unuia dintre autocamioane, un bărbat de 32 ani, din comuna Rotunda, a rămas blocat în autoturism, prins sub bordul şi volanul vehiculului. Pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea victimei. Bărbatul, care a fost conştient şi cooperant pe timpul intervenţiei, a fost preluat de un echipaj SAJ. Acesta a fost transportat, conştient, cu traumatism la membrul inferior drept, la UPU Slatina“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au stabilit că bărbatul care a rămas încarcerat nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autocamionul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice, s-a stabilit în urma alcooltestului. Amândoi şoferii sunt din localitatea Rotunda, ambele autocamioane, care circulau spre Drăgăşani, fiind încărcate cu bitum.