Plantele etno-botanice au făcut o nouă victimă la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ierburile etnobotanice se vând în trei magazine din Satu Mare

Un nou caz de intoxicaţie cu plante etno-botanice a fost înregistrat la Satu Mare, de data aceasta fiind vorba de o femeie. Clienţii unui local de pe strada Horea au solicitat, azi noapte la ora 0.13, ajutorul ambulanţei pentru o tânără de 31 de ani care se simţea rău.

„Am fost chemaţi la un local unde o tânără acuza dureri abdominale şi vărsături. Nu se simţea bine şi a declarat asistenţilor că a fumat o ţigară preparată din ierburi etno-botanice. Noi am transportat-o şi am predat-o medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU)“, a declarat Brigitta Pasztor, asistentă în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

Citiţi şi: Doi vrânceni au ajuns cu degerături la spital

Krisztina Gaşpar acuza dureri abdominale şi vărsături fiind transportată la spital pentru tratament. După câteva ore de supraveghere la UPU femeia a plecat acasă. „În fişa de primire de la Unitatea de Primiri Urgenţe este specificat faptul că femeia suferea de colici abdominale. Dacă a consumat ierburi halucinogene sau nu asta nu e specificat în fişă. Nu a fost nevoie de internarea ei în spital. A primit tratamentul adecvat şi a fost lăsată să plece“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian. 

Cazul de azi noapte este al treilea înregistrat la Satu Mare în ultimele patru zile.