O hoaţă care a poftit numai la delicatese s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu a putut rezista bunătăţilor expuse pe rafturile unui supermarket din Reşiţa, o femeie a băgat în geantă toate fineţurile ce i-au făcut cu ochiul. Un singur lucru a omis tânăra: să plătească, fapt pentru care, în locul unei mese îmbelşugate, trebuie să dea socotală în faţa legii.

Daniela F., în vârstă de 25 de ani, s-a gândit că după-amiaza de duminică ar fi potrivită pentru a da o raită prin supermarket. Plimbându-se printre rafturile încărcate de tot felul de bunătăţi, femeia şi-a ales tot ce i-a poftit inima: o bucată de caşcaval, patru batoane de soia, o bucată de şuncă de piept de pui, un pachet de cafea şi trei pachete de brânză rasă. Ca să-şi asigure şi desertul, tânăra a mai băgat în geantă şi două borcane de ciocolată. Şi cum cochetăria este specifică oricărei reprezentante a sexului frumos, hoaţa nu s-a putut abţine nici la raftul de cosmetice, de unde a sustras un deodorant. Odată terminate cumpărăturile, femeia a decis că e momentul să plece, însă, în drum spre ieşire, a uitat să se mai oprească la casa de marcat.


Agenţii de pază ai supermarketului au observat-o şi au alertat imediat jandarmii. În urma celor constatate la faţa locului, aceştia i-au întocmit hoaţei pofticioase dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar toate produsele, în valoare de peste 130 de lei au fost înapoiate reprezentanţilor magazinului.