VIDEO Ce au păţit TIR-istul şi şoferul SUV-ului care s-au atacat în trafic pe Valea Oltului. Scena de coşmar a făcut înconjurul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o lună, pe Valea Oltului, camera video a unui conducător auto a surprins scene de coşmar în trafic. Şoferul unui TIR a încercat să-i dea o lecţie unui şofer teribilist aflat la volanul unui SUV, cu riscul de a provoca un accident. Cum ambii şoferi erau în tranzit, poliţiştii au fost nevoiţi să-i caute prin toată ţara, iar audierile s-au întins în timp. Apoi au decis sancţionarea acestora.

La intrarea dinspre Râmnicu Vâlcea în oraşul - staţiune Călimăneşti, pe raza localităţii Seaca, pe data de 19 aprilie, doi şoferi s-au şicanat în trafic, punând întreaga circulaţie în pericol.

Totul a pornit de la un conducător auto aflat într-un SUV care a efectuat o depăşire periculoasă, reuşind să se reîncadreze pe banda lui printr-un miracol. Imaginile surprinse de un alt participant la trafic, fost jurnalist, publicate ulterior pe YouTube, par desprinse dintr-un film de groază.

Tiristul care a fost depăşit s-a înfuriat pe inconştienţa celuilalt şofer şi s-a gândit să-i dea o lecţie, fără să aibă în vedere posibilele urmări. L-a urmărit kilometri în trafic, forţându-l în mai multe rânduri să pună frână sau să accelereze riscant ca să iasă în decor.

Celălalt şofer a sunat la 112, după şicanarea în trafic, iar ulterior a declarat că îşi susţine mărturia în continuare.

  

      

Poliţiştii vâlceni au descoperit că şoferul de pe tir era din Curtea de Argeş. În momentul şicanării se îndrepta spre Italia, unde a stat o perioadă. A venit la audieri în Vâlcea, însoţit de patronul la care lucra, şi-a recunoscut vina, a pretins că a vrut să dea o lecţie şi că de supărare nu s-a gândit la posibilele consecinţe. „Am crezut că e beat şi am vrut să-l blochez”, le-a spus acesta poliţiştilor. 

Celălalt şofer, cel din SUV, din Arad, a motivat că nu poate veni la audieri, câteva luni, din motive de sănătate şi a trimis documente medicale doveditoare.

După isprava de pe Valea Oltului, ambii şoferi au rămas fără permis de conducere pentru depăşiri neregulamentare şi au primit şi câte o amendă de 580 de lei fiecare.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine