UPDATE Trei persoane implicate într-o coliziune, pe Valea Oltului. Traficul pe DN 7, îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe Valea Oltului, în Vâlcea, la km 234 de pe DN 7 / E 81, Câineni - Balta Verde;  Foto Adevărul.jpg

Două maşini care circulau pe Valea Oltului miercuri după-amiaza, 25 noiembrie, au intrat în coliziune, în zona Câineni - Vâlcea, pe DN 7 - E 81.

Update În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit că un şofer de 71 de ani, din Ialomiţa, care conducea un Renault Clio, nu a păstrat distanţa corespunzătoarea în mers. A intrat în autoturismul care circula în faţa sa, un Ford condus de o femeie de 42 de ani din Sibiu.

În urma coliziunii, Renault Clio a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. 

Din cele trei persoane implicate în accident, una singură a avut în final nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre şoferiţa din Ford care a suferit un traumatism cervical, în urma căruia a ajuns la Spitalului Brezoi - Vâlcea. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Balta Verde, la km 234. Nu se cunoaşte deocamdată cauza şi împrejurările producerii evenimentului rutier, poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea fiind la faţa locului pentru a efectua cercetări.

Traficul în zonă se desfăşoară alternativ. Deocamdată se ştie că a avut loc o coliziune între două autoturisme, în eveniment fiind implicate trei persoane. 

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis la faţa locului un echipaj de la SMURD Brezoi, pe lângă echipajul celor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. 

Vă mai recomandăm şi:

Pandemia a înzecit turiştii pe munte, dornici de noi locuri. Vâlcea a depăşit Prahova la înnoptări

Trafic paralizat pe DN 7, între Sibiu şi Argeş. Stâlp de electricitate retezat pe centura din Râmnicu Vâlcea VIDEO