Un şofer s-a trezit în trafic cu o pisică în maşină. De ce s-a dus la pompieri FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pisicuţă salvată de pompieri din compartimentul blocului motor al unei maşini în Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

Întâmplarea s-a petrecut duminică, 7 martie, în Râmnicu Vâlcea. Operaţiunea de salvare a avut loc chiar la intrare în incinta Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Un şofer s-a trezit în trafic cu un mieunat insistent care părea să vină dinspre blocul motor al maşinii. Speriat, a oprit autoturismul, a deschis capota şi deşi zgomotul animalului continua, nu a putut să-şi dea seama unde anume se află pisica.  

A sunat la 112, ca să ceară ajutor şi a decis să meargă până la unitatea de pompieri. 

GALERIE FOTO CU OPERAŢIUNEA DE SALVARE A PISICUŢEI BLOCATE ÎN MAŞINĂ

„Salvări animale. Pisică scoasă de la compartimentul motor al unui autoturism al cărui proprietar a auzit pisica în mers. Acesta a venit cu autoturismul până la sediul Detaşamentului Râmnicu Vâlcea, unde personalul ISU a extras pisica”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger, alături de o serie de imagini cu operaţiunea de salvare a animalului de către pompierii militari. 

Pisicuţă salvată de pompieri din compartimentul blocului motor al unei maşini în Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

Cel mai probabil, animalul s-a ascuns peste noapte în zona radiatorului, ca să se încălzească. A intrat pe sub maşină. Doar că a doua zi, când motorul s-a încins, în trafic, nu a mai suportat căldura şi a încercat să iasă singură, dar nu a mai reuşit. Mieunatul disperat a fost cel care l-a alertat pe şofer şi în final a salvat animalul. Pisica nu aparţinea şoferului, dar la plecare acesta a luat-o cu el, ca să aibă grijă de ea.

Vă mai recomandăm şi:

Desfăşurare de forţe după ce o ambulanţă a rămas blocată sub un pasaj rutier şi a paralizat circulaţia în zonă FOTO

Ciobănesc mioritic căzut într-un canal de 3 metri adâncime, de pe un teren viran din apropierea casei VIDEO