Stoichiţă: “Arbitraj tendenţios” la Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În conferinţa de presă de după meciul Astra-Dinamo, încheiat 1-2, antrenorul echipei ploieştene a calificat arbitrajul drept tendenţios, iar patronul Marius Niculae este decis să retragă Astra din Liga I.

Dezamăgirea a fost provocată de arbitrajul lui Alexandru Deaconu, apreciat de antrenorul Mihai Stoichiţă, în conferinţa de presă de după meci, drept: "TENDENŢIOS ! Arbitrajul a fost tot timpul împotriva noastră. Asta nu-i disculpă pe jucătorii mei, care au pierdut un meci pe care l-au avut în mână. Le reproşez naivităţile pe care le-au avut în repriza a 2-a. Cei care au intrat în partea a doua nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Totuşi, băieţii au jucat bine în prima repriză şi chiar în unele momente din cea de-a 2-a. Numeroşii ploieşteni din tribune s-au arătat oameni admirabili care şi-au încurajat echipa."

Investitorul Ioan Niculae a părut mai supărat ca oricând după meciul Astra - Dinamo. "O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele. Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi, mâine (azi-n.r.), la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, conform gsp.

Pentru Ioan Andone "a fost un meci bun. Dinamo a avut o bună repriză a doua. Am înscris în prelungiri, deci putem spune că am avut noroc". Despre Astra, antrenorul bucureştenilor a afirmat: "Este o echipă interesantă. Greu se va mai câştiga aici!"

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

Mai multe pentru tine:
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”