Medicii controlează carnea de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş, doctorul Ionel Vişinescu

Pieţele şi hipermarketurile vor fi luate la control de inspectorii sanitari. Sunt vizate unităţile care comercializează carne de porc.

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelot (DSVSA) vor efectua începând de astăzi controale în pieţele şi hipermarketurile din Piteşti. Ionel Vişinescu, directorul DSVSA, a precizat că se vor efectua controale la toate unităţile care produc, prelucrează, depozitează, transportă şi comercializează produse alimentare de origine animală. „Vom merge în inspecţie în pieţe, hipermarketuri, târguri de animale, dar şi în unităţile unde se organizează mese festive cu ocazia Crăciunului sau a Revelionului. Vrem să luăm măsurile necesare pentru a preveni apariţia toxiinfecţiilor alimentare”, a precizat directorul Ionel Vişinescu

Mai multe pentru tine:
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți