Amenzi usturătoare pentru munca la negru. Zaris şi Curier TV, sancţionate cu câte 40.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au avut loc şi la fabrica de pâine Zaris din Mărăcineni

Inspectorii ITM Argeş au efectuat săptămâna trecută mai multe controale la firmele din Argeş. În vizorul inspectorilor s-au aflat două societăţi cunoscute din judeţ, la care au fost descoperite mai multe nereguli.

Unul dintre controale a avut loc joi, în urma descinderilor DNA la brutăriile din judeţ. Firma Zaris, deţinută de consilierul local din Mărăcineni, Constantin Zaharia a fost amendată cu 40.000 de lei după ce reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au găsit aici trei muncitori angajaţi fără forme legale de muncă. Unul dintre aceştia era minor, motiv pentru care pe numele patronului ar putea fi deschis un dosar penal.

Citeşte şi: 40 de percheziţii au loc în Argeş. Poliţiştii caută mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală

Cea de-a doua firmă care s-a ales cu aceeaşi amendă, în valoare de 40.000 de lei este televiziunea nou înfiinţată a trustului de presă Curierul Zilei, Curier TV. Aici au fost găsiţi patru angajaţi care lucrau la negru.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură