Primăria caută mașinile fără stăpân sau abandonate pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinile sunt abandonate pe străzile dintre cartiere

Municipalitatea locală a întocmit lista mașinilor abandonate pe domeniul public, presupuse a fi fără stăpân. Acesta poate fi consultată pe site-ul Primăriei Oradea în vederea identificării proprietarilor sau a deținătorilor legali a vehiculelor.

În situaţia în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deţinătorul legal, după expirarea unui termen de 10 zile de la data anunţului, acesta va trece în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, respectiv Consiliul Local al Municipiului Oradea, liber de orice sarcini şi va fi valorificat în condiţiile legii.

Vezi aici lista mașinilor abandonate

„În vederea identificării proprietarilor sau a deţinătorilor legali ai mașinilor fără stăpân şi a celor abandonate pe domeniul public Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea anunţă lista vehiculelor presupuse a fi fără stăpân sau abandonate aflate pe domeniul public şi locurile unde au fost identificate, conform anexei", au transmis reprezentanții primăriei.

Orădenii care doresc informaţii suplimentare pot apela la Serviciul Parcări, str. Independenţei nr.11, tel: 0259/449331.

Mai multe pentru tine:
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar