Primăria caută mașinile fără stăpân sau abandonate pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinile sunt abandonate pe străzile dintre cartiere
Mașinile sunt abandonate pe străzile dintre cartiere

Municipalitatea locală a întocmit lista mașinilor abandonate pe domeniul public, presupuse a fi fără stăpân. Acesta poate fi consultată pe site-ul Primăriei Oradea în vederea identificării proprietarilor sau a deținătorilor legali a vehiculelor.

În situaţia în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deţinătorul legal, după expirarea unui termen de 10 zile de la data anunţului, acesta va trece în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, respectiv Consiliul Local al Municipiului Oradea, liber de orice sarcini şi va fi valorificat în condiţiile legii.

Vezi aici lista mașinilor abandonate

„În vederea identificării proprietarilor sau a deţinătorilor legali ai mașinilor fără stăpân şi a celor abandonate pe domeniul public Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea anunţă lista vehiculelor presupuse a fi fără stăpân sau abandonate aflate pe domeniul public şi locurile unde au fost identificate, conform anexei", au transmis reprezentanții primăriei.

Orădenii care doresc informaţii suplimentare pot apela la Serviciul Parcări, str. Independenţei nr.11, tel: 0259/449331.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite