Liceenii află ce cariere li se potrivesc cel mai bine în cadrul programului Grow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care termină clasa a X-a și a XI-a se pot înscrie de acum în programul Grow. Organizat de AIESEC și Școala de Valori programul își propune să-i ajute pe adolescenți să-și descopere aptitudinile și să le dezvolte.  Toate activitățile Grow se vor desfășura exclusiv în limba engleză.

Liceenii din Oradea se pot înscrie până în data de 1 iulie în programul Grow. Programul educational inovativ organizat de AIESEC și Școala de Valori este singurul ce aduce studenți internaționali alături de liceeni în cadrul a 3 ediții pe an.

Cu o abordare specifica pentru fiecare an de liceu in parte, Grow dezvoltare complementară prin educație non-formală. Organizatorii propun câte 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susținute în limba engleză. Toate activitățile se desfășoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul și diversitatea.

"Participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor, o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice", spune Ionuț Dejeu, vicepreședinte de comunicare al AIESEC Oradea.