ALTERNATIVE: Campanie împotriva drogurilor derulată în rândul tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania "Alternative"  se derulează în această săptămână la Oradea. Scopul acestei campanii, este promovarea alternativelor la consumul de droguri, cu modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber. Campania a luat startul  chiar în cadrul Facultăţii de Psihologie din Oradea.

Centrul pentru Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Bihor derulează campania de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Campania „ALTERNATIVE" - În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul"  propune tinerilor soluţii sănătoase de a petrece timpul liber.

Campania a luat startul duminică în cadrul Facultăţii de Psihologie, unde studenţii şi profesorii s-au întâlnit pentru informare cu reprezentanţii Centrului Antidrog.

Activităţile propuse în această campanile mai cuprind premierea elevilor si a cadrelor didactice care au participat la proiectul de prevenire a consumului de droguri „Săptămână pentru viaţă", şi participarea la Festivalul Luminii- "Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte". Activităţi specifice de informare vor fi desfăşurate în cadrul Şcolii Auto „Dorina", în Penitenciarul Oradea şi în Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice „Ioşia".