ALTERNATIVE: Campanie împotriva drogurilor derulată în rândul tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania "Alternative"  se derulează în această săptămână la Oradea. Scopul acestei campanii, este promovarea alternativelor la consumul de droguri, cu modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber. Campania a luat startul  chiar în cadrul Facultăţii de Psihologie din Oradea.

Centrul pentru Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Bihor derulează campania de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Campania „ALTERNATIVE" - În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul"  propune tinerilor soluţii sănătoase de a petrece timpul liber.

Campania a luat startul duminică în cadrul Facultăţii de Psihologie, unde studenţii şi profesorii s-au întâlnit pentru informare cu reprezentanţii Centrului Antidrog.

Activităţile propuse în această campanile mai cuprind premierea elevilor si a cadrelor didactice care au participat la proiectul de prevenire a consumului de droguri „Săptămână pentru viaţă", şi participarea la Festivalul Luminii- "Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte". Activităţi specifice de informare vor fi desfăşurate în cadrul Şcolii Auto „Dorina", în Penitenciarul Oradea şi în Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice „Ioşia".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite