Camera „Mama şi copilul” în restaurant. Unde se găseşte localul dedicat întregii familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Carol s Place

Doi tineri părinţi din Iaşi au deschis un restaurant dedicat întregii familii. Fiind mămică, Raluca Baltag s-a gândit să amenajeze o cameră specială dedicată mamelor şi bebeluşilor.

Mămicilor uneori le este greu să găsească un restaurant care să nu provoace anxietate la o ieşire în oraş cu cel mic, mai ales când acesta trebuie alăptat sau schimbat în oraş. La asta s-au gândit doi tineri părinţi din Iaşi, care au deschis în urmă cu câteva săptămâni Carol's Place, unul dintre puţinele restaurante din Capitala Moldovei dedicate întregii familii.

A fost deschis la începutul lunii mai de Andrei şi Raluca Baltag, doi tineri părinţi care, odată cu venirea pe lume a băieţului lor Carol, au prins curaj şi au intrat în lumea HoReCa.

Ceea ce deosebeşte acest restaurant de altele este faptul că are o cameră dedicată mamei şi copilului. Ideea a fost a Ralucăi, care atunci când alăpta şi-a dat seama cât de complicat este pentru o proaspătă mămică să iasă într-un restaurant cu copilul ei, mai ales când trebuie să-i dea să mănânce sau să-l schimbe.

FOTO Arhiva Carol's Place

„Am gândit şi creat o cameră faină, cu o masă de schimbat. Mămicile au acolo tot ce au nevoie. Câteodată, mămică fiind, mai uiţi să-ţi iei câte ceva după tine. În această cameră se găseşte inclusiv un fotoliu relaxant unde să poţi alăpta. Este o cameră în spatele restaurantului, este foarte linişte”, spune Raluca Andreea Baltag - PR Manager şi Co-fondator al restaurantului.

 FOTO Arhiva restaurantului

Stele Michelin şi produse locale 

Produsele folosite în cadrul restaurantului sunt de la producători locali, iar de bucate se ocupă unul dintre cei mai buni bucătari din ţară, Chef Radu Barbacaru, cu o vastă experienţă în domeniu. A lucrat doi ani şi jumătate alături de Gordon Ramsay în cele mai renumite restaurante cu stele Michelin.

„Îl caracterizează fiecare preparat pe care îl pregăteşte cu mult profesionalism şi iscusinţă şi vrea ca rădăcinile gastronomiei române să crească, nu să fie scurtate. Experienţa obţinută în restaurantele cu stele Michelin l-a învăţat că trebuie  «să faci o mâncare pe care lumea să o înţeleagă şi să încânte papilele gustative»”, subliniază tinerii antreprenori. 

FOTO Facebook/Radu Barbacaru

Vă recomandăm să citiţi şi:

Buncărul invizibil din care erau dirijate cele mai devastatoare rachete. Secretul său, păstrat cinci decenii VIDEO

Nereguli la Eurovision. Juriile din România şi din alte 5 ţări, eliminate din concurs

Mai multe pentru tine:
Furia Ancăi Alexandrescu după ce a pierdut alegerile la Capitală. Cum vrea să se răzbune
Cadouri de Crăciun 2025 pentru ea – White Luxury Gifts: eleganță, stil, statement și surprize premium sub 100 €
Crima pasională din Ploiești. Viața medicului Roxana Călin după ce a ucis-o pe soția amantului. S-a recăsătorit cu un bărbat din domeniul juridic și călătorește de la Monaco în toată lumea
Cum se simte Nick Rădoi după șase operații?! „Mai am încă șase luni chimioterapie” Ce tratamente minune face milionarul în Mexic? „Doctorii din America nu sunt de acord”
eMAG MultiDeals 2025: Ghid complet pentru extra reduceri de până la 20% și cele mai populare 11 produse de cumpărat
Top of the Top Hervis Sport 2025/2026: Oferte iarnă, produse Top Seller și reduceri 20% de neratat
Top 10 brazi artificiali de Crăciun 2025 cu cele mai bune recenzii și extrareducere de până la 40% pe eMAG. Alege bradul perfect și profită de discounturi
Clarvăzătorul supranumit ”Nostradamus al zilelor noastre” face o profeție sumbră legată de Prințul William și Prințul Harry
ElectroWeekend eMAG: Top 15 produse cele mai populare și testate de clienți, cu cele mai mari reduceri. Pune-ți electro oferta sub brad!
Nu rata cele mai dulci cadouri pentru copii de Moș Nicolae și Crăciun 2025 – Pachete festive, reduceri eMAG și surprize sub 50 de lei
Pensia pe care o primește Carmen Tănase de la stat, după patru decenii de muncă: „Am două cum ar veni”