VIDEO Accident cumplit pe drumul Deva - Hunedoara. Tânăr mort în maşina peste care s-a prăbuşit un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe DJ 687 Hunedoara - Deva.

Un camion şi un autoturism au fost implicate, marţi dimineaţă, într-un accident rutier mortal pe DJ 687 Deva - Hunedoara,

Accident rutier mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva.

GALERIE FOTO

Un camion şi un autoturism au fost implicate, marţi dimineaţă, într-un accidentul petrecut în zona localităţii Cristur, pe Drumul Judeţean 687 Deva - Hunedoara. Din primele informaţii oferite de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, accidentul s-a soldat cu o victimă, încarcerată, care nu mai prezenta semne vitale. Traficul a fost restricţionat pe sectorul unde s-a produs tragedia, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi, camionul ar fi lovit un stâlp, iar acesta s-a prăbuşit peste autoturismul în care se afla un tânăr de 31 de ani, patron al unei săli de evenimente, din curtea căreia urma să plece cu maşina.

„La faţa locului s-a găsit o victimă încarcerată, în stop cardio-respirator. S-a descarcerat, iar la evaluare prezenta leziuni incompatibile cu viaţa - fractură cervicală, fracturi craniene multiple. S-a declarat decesul şi a fost preluată de Medicina legală”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
 

„Marţi, la ora 09:59, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DJ 687 în localitatea Cristur a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Alba, în timp ce tracta cu o autoutilitară o semiremorcă, la intersecţia DJ687 cu DC 123 din localitatea Cristur, nu a adaptat viteza de deplasare pe acel sector de drum, a frânat şi a intrat în derapaj, lovind un stâlp de iluminat public aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, axesta căzând peste un autoturism care se afla în parcarea situată în faţa unui imobil, aşteptând să dea prioritate de circulaţie faţă de autoutilitară.În urmă acestui accident, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Cristur. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a informat Cara Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Afaceristul Ovidiu Luca a fost încătuşat de poliţişti. Scandal uriaş în complexul „regelui fierului vechi”

Accident rutier pe DN 7, la intrarea în Deva, soldat cu rănirea a doi şoferi şi a unui copil de un an

VIDEO Alertă pe Lacul Cinciş. Un tânăr de 24 de ani a dispărut în ape, în timp ce înota. Este căutat de ISU