Tânără condamnată pentru că şi-a aruncat pruncul în tomberon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cecilia Vormair va face închisoare, după ce a încercat să îşi ucidă copilul la scurt timp după ce a născut. Pruncul aruncat într-un tomberon a fost salvat de un gunoier.

Procesul în care tânăra de 21 de ani a fost judecată s-a încheiat la Tribunalul Hunedoara.
„Instanţa a respins cererea formulată de inculpată. pentru schimbarea încadrării juridice din tentativă la infracţiunea de omor calificat în infracţiunea de vătămare corporală gravă. Iunculpata a fost condamnată la şase ani închisoare şi la cinci ani interzicerea drepturilor civile”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Cecilia Vormair, din Petroşani, a fost arestată preventiv în luna iunie, după ce, la scurt timp după ce a născut, şi-a învelit copilul în cârpe, l-a pus apoi într-o pungă de plastic şi l-a aruncat într-un tomberon.

Pruncul a fost găsit şi salvat de un angajat al serviciului de salubritate, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Petroşani. Femeia a recunoscut fapta şi a declarat anchetatorilor că a vrut să scape de copil, pentru a nu fi părăsită de iubitul ei, care nu ştia că este însărcinată cu un alt bărbat.

Vă recomandăm şi:

Misterul cutremurului care i-a speriat pe hunedoreni: ce ar fi putut cauza cel mai puternic seism din ultimele decenii

FOTO Biserica din curtea şcolii prinde contur. Ce spun localnicii despre construcţia din Hunedoara