Tânăra care şi-a ucis fiica nou-născută şi a aruncat-o în Jiu: „Am crezut că pruncul este mort şi m-am îngrozit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.

Aflată în spital, tânăra din Lupeni anchetată pentru uciderea fiicei sale, nou-născută, a declarat că a aruncat pruncul în apele Râului Jiul de Vest, crezând că a murit.

Tânăra de 27 de ani care şi-a aruncat fiica nou-născută, în râul Jiul de Vest, din Lupeni, a declarat la Poliţie că ar fi născut copilul în baie şi că a decis să scape de prunc, crezând că este mort.

„M-am trezit cu el în WC şi am crezut că este mort. De aceea m-am speriat. Din această cauză l-am aruncat”, ar fi declarat tânăra, audiată. Femeia a ajuns în spital, apoi, în stare gravă, din cauza hemoragiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere a nou născutului de către mamă şi în continuare se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, suspecta fiind internată în prezent în Spitalul de Urgenţă Petroşani”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Luni dimineaţa, localnicii din Lupeni au descoperit cadavrul nou-născutei, în albia râului.


Vă recomandăm şi:

Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.

Cumplita crimă comisă de o mamă: Arabela a ascuns sarcina 9 luni, şi-a lăsat pruncul născut de Anul Nou să moară îngheţat şi a plecat la serviciu

Arabela Şaran (30 de ani) a fost trimisă în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul că femeia, asistentă medicală, şi-a ascuns starea de graviditate de apropiaţii săi şi a ucis cu sânge rece copilul pe care îl născuse în noaptea Anului Nou.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.