Tâlharul care a jefuit un cabinet în spitalul unde a fost internat şi o tânără cu copilul în cărucior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.

Procurorii au trimis în judecată un tânăr acuzat că a spart cabinetul unui medic din spitalul unde era internat. Bărbatul a mai jefuit o tânără, care îşi plimba copilul în cărucior.

Eduard Muntean a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, la Judecătoria Hunedoara, pentru furt califcat şi tâlhărie. Tânărul a fost acuzat că a dat o spargere la un cabinet medical de la Spitalul de Boli Infecţioase din Hunedoara şi că a tâlhărit un hunedorean pe stradă, în timp ce victima îşi plimba copilul cu căruciorul.

La sfârşitul lunii decembrie 2018, tânărul fusese internat pe Secţia boli infecţioase a Spitalului municipal Hunedoara. „Inculpatul a rămas fără ţigări, astfel că ar fi luat hotărârea să pătrundă în cabinetul medicului I. O. L. pentru a căuta ţigări, cunoscând faptul că persoana vătămată este un fumător. Profitând de faptul că era internat singur într-un salon situat la parter, inculpatul ar fi ieşit pe geam şi s-ar fi deplasat în partea din spate a clădirii unde, cu ajutorul unui obiect metalic, ar fi forţat fereastra termopan. După ce ar fi reuşit să o deschidă, el ar fi pătruns în interior iar de aici ar fi sustras o tabletă marca Huawei, pe care persoana vătămată o lăsase pe un obiect de mobilier. Valoarea tabletei sustrase este de 662 lei”, se arată în dosar.

În 23 decembrie 2018, o tânără din Hunedoara a fost ţinta jefuitorului, în timp ce îşi plimba cu un cărucior fiul său în vârstă de 8 luni. „În acest timp, persoana vătămată ţinea în mâna dreaptă telefonul mobil întrucât purta o discuţie telefonică. La un moment dat, din spate s-ar fi apropiat inculpatul care, observând că persoana vătămată are asupra sa un telefon mobil inculpatul ar fi luat hotărârea infracţională să-l sustragă, întrucât nu mai avea bani pentru etnobotanice. În timp ce continua să vorbească la telefon şi să împingă căruciorul, persoana vătămată a auzit paşii unei persoane şi s-a ferit puţin pentru a permite persoanei ce venea din spate să treacă pe lângă ea. În acel moment, inculpatul ar fi atacat-o prin surprindere şi-ar fi prins-o pe aceasta de mâna dreaptă în care avea telefonul mobil, i-ar fi răsucit încheietura şi-ar fi determinat-o să deschidă palma şi să elibereze telefonul mobil, după care i l-ar fi luat din mână şi-ar fi fugit printre blocuri. Având în vedere că nu îl putea lăsa singur pe fiul său minor persoana vătămată nu a plecat în urmărirea autorului sustragerii”, se arăta în dosar. La scurt timp, Eduard Muntean a vândut telefonul, la ocazie, cu suma de 600 de lei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Un român întors din SUA a fost ademenit de o tânără şi jefuit într-o parcare. Ce i-a promis femeia

Scene tragice în plină zi, într-un cartier din Hunedoara. Trei tineri au bătut un bărbat bolnav şi l-au jefuit

O femeie a fost jefuită în plină zi, pe o stradă din Petroşani. În ajutor i-au sărit câţiva tineri care l-au prins pe tâlhar
 

Mai multe pentru tine:
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta