Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost la un pas de moarte după ce a sărit în apărarea surorii sale, care s-a plâns că se teme că va fi abuzată sexual. Un cioban l-a înjunghiat în încercarea de a se apăra de acesta. Câteva luni mai târziu, femeia pentru care cei doi s-au bătut şi-a ucis fosta soacră, lăsând-o într-o baie de sânge.

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru tentativă de omor, pe Vasile Moldovan, un tânăr de 34 de ani care a înjunghiat un bărbat din satul Sibişel, după ce a încercat să profite de sora acestuia.

Agresiunea s-a petrecut într-o seară din luna martie a anului trecut. Ciobanul Vasile Moldovan a intrat în curtea casei în care locuiau Ana Maria Bobora şi soacra acesteia, cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu tânăra.

„La solicitarea femeii, inculpatul a mers la magazinul din localitate şi a cumpărat o sticlă cu bere din care au băut inculpatul şi Ana Maria Bobora câte un pahar, după care aceasta din urmă a ieşit în curtea casei pentru a aduce lemne de foc, fiind urmată de inculpat, moment în care, temându-se pentru siguranţa sa, tânăra şi-a sunat fratele pentru a-l chema în ajutor”, se arată în dosar. Ionel, fratele femeii a venit în grabă la locul unde se afla martora, însoţit de un prieten. Speriat, la sosirea celor doi, Moldovan a fugit pentru a evita confruntarea cu ei, în fuga sa trecând prin mai multe grădini, ale căror garduri împrejmuitoare le-a sărit.

A atacat cu cuţitul, de frică
„Inculpatul, care este o persoană de statură mică şi slab dezvoltat fizic, a fost ajuns din urmă de persoana vătămată, în grădina unui localnic. După ce Moldovan s-a împiedicat şi a căzut, a fost prins de către persoana vătămată şi, pentru a scăpa, l-a lovit o singură dată, în zona hemitoracelui stâng, cu un cuţit cu lama de 13 cm pe care-l avea asupra sa şi pe care îl purta ca unealtă, având în vedre ocupaţia sa de cioban. Lovitura de cuţit a produs persoanei vătămate o leziune tăiată - înţepată, care a necesitat pentru vindecare 15-16 zile de îngrijiri medicale”, informau anchetatorii. Vasile Moldovan a relatat că fusese imobilizat la pământ de fratele Anei şi, pentru că i se făcuse frică, a recurs la aplicarea loviturii de cuţit cât să îşi asigure scăparea. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi adusă la spital, iar viaţa i-a fost salvată.

Crima comisă de tânără
Câteva luni mai târziu, Ana Maria Bobora, cea pentru care fratele ei a fost la un pas de moarte şi-a ucis fosta soacră. Tânăra a fost condamnată la zece ani de închisoare, fiind acuzată că în seara de 5 februarie 2017, a înjunghiat-o şi a muşcat-o pe femeia în casa căreia locuia, iar în urma hemoragiei provocate de cele peste 20 de răni, aceasta a decedat. Ana Maria şi fosta ei soacră au consumat alcool pe durata întregii zile, iar seara s-au certat. „În jurul orei 22:20, în timp ce se aflau la locuinţa comună, în camera victimei, Ana Maria Bobora, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice , a luat un cuţit pe care îl avea în locuinţă şi a aplicat victimei multiple lovituri în zona hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, care au cauzat hemoragia externă şi în mod direct decesul acesteia. Totodată, Ana Maria Bobora a muşcat-o pe victimă în partea superioară a bărbiei şi în alte zone ale corpului”, informau anchetatorii.

Ana Maria a recunoscut faptele, aşa cum au fost prezentate de anchetatori, declarând însă că nu a vrut să îşi omoare fosta soacră, dar aceasta îi înjurase fiica.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A ucis un tânăr cu o lovitură de pumn, într-o încăierare pe stradă. Procurorii au cerut arestarea lui Sorin Lunka

Magistraţii vor decide soarta lui Sorin Lunka, acuzat de moartea unui tânăr cu care s-a bătut pe o stradă din Hunedoara. Victima a decedat la spital, în urma traumatismelor suferite, după ce s-a prăbuşit în urma loviturilor primite, lovindu-se cu capul de roata unei maşini care circula pe stradă.

Descoperire înfiorătoare în zona unde un bărbat a fost devorat de câini. Cât de mare era haita care teroriza Valea Seacă

O razie la care au participat hingherii şi poliţiştii locali a avut loc în valea în care a fost găsit cadavrul unui bărbat, mâncat de câini. O mulţime de animale au fost capturate, iar printre ele se numărau câini agresivi, care puneau în pericol siguranţa trecătorilor.

Violatorul român care şi-a făcut ţara de ruşine în Cehia. A atacat o adolescentă pe stradă, a târât-o în tufe şi a batjocorit-o

Ion Gorgan, un tânăr condamnat de justiţia din Cehia la opt ani de închisoare pentru violarea unei adolescente de 18 ani, va executa pedeapsa într-un penitenciar din România. Ancheta arată brutalităţile la care românul şi-a supus victima, atacată pe stradă în noaptea Crăciunului.

Cazurile cutremurătoare ale elevilor care şi-au luat viaţa „din dragoste“ pentru dascălii lor

Mai multe „poveşti de dragoste” care i-au avut ca protagonişti pe elevi îndrăgostiţi de dascălii lor s-au încheiat tragic. Cel mai recent caz a fost al unui elev seminarist de 18 ani, găsit înecat după eşecul din relaţia cu profesoara sa de limba română, însărcinată şi măritată cu un preot.