O femeie a fost atacată cu un cuţit de un violator, în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul agresiunii a fost reţinut şi apoi arestat. ARHIVĂ.

O femeie din comuna hunedoreană Hărău a trecut prin momente cumplite, după ce s-a trezit atacată cu un cuţit de un tânăr, care a intrat în locuinţa acesteia. Bărbatul a încercat să o violeze, însă a fugit când strigătele femeii agresate au fost auzite de vecini.

Vasile Holban, un tânăr de 28 de ani, din comuna Hărău, a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol, violare de domiciliu. Bărbatul a intrat fără voie în locuinţa unei femei de 44 de ani şi a agresat-o sexual pe hunedoreancă.

„A lovit-o şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale, prin ameninţare cu un cuţit şi utilizând acte de violenţă. În urma rănilor suferite, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a rămas sub supraveghere medicală”, a declarat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânărul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti, care l-au prezentat instanţei Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.


Vă recomandăm şi:

Copilă de 11 ani, victima unui pervers. A fost răpită de un bărbat, pe o stradă din Hunedoara, şi abuzată sexual

O minoră de doar 11 ani a fost sechestrată şi abuzată de un bărbat de 48 de ani. Incidentul s-a petrecut în Hunedoara. Părinţii fetei au anunţat Poliţia, iar agresorul a fost arestat preventiv.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.