Incident grav în şcoală: o bucată din tavan s-a prăbuşit peste o profesoară, în timp ce femeia le preda elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară din Deva a ajuns la spital, rănită, după ce în timp ce preda în sala de curs o bucată de tencuială din tavan s-a desprins şi s-a prăbuşit, provocându-i un traumatism cranian.

O clădire a Şcolii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă, de miercuri, în urma unui incident grav petrecut, marţi, într-o sală de clasă. O bucată din tencuiala unei săli de curs s-a prăbuşit din tavan peste o profesoară, rănind-o în zona capului. „Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al şcolii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigaţii mai amănunţite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Profesoara a suferit un traumatism cranian. A fost pansată, de asemenea, pentru a se opri sângerarea abundentă.

În urma prăbuşirii bucăţii de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuaţi din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceştia fie mutaţi temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Clădirea şcolii din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparaţii capitale, susţin reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şcoala ruină, adăpost pentru oamenii străzii. Cum a fost devastată clădirea lăsată în grija nimănui

Clădirea unei foste unităţi şcolare din municipiul Hunedoara a fost devastată, după ce intrarea a fost spartă, iar locul a devenit adăpost pentru oameni ai străzii. Mai multe încăperi au fost distruse, iar persoane necunoscute au incendiat mobilierul.

Şcoala în care elevii fac sex în pauze: elev molestat în clasă de colegul recidivist, care a mai abuzat sexual un minor

Un elev de 13 ani a fost supus unor perversiuni sexuale de colegul său, de 14 ani, în văzul celorlalţi adolescenţi. Incidentul s-a petrecut într-o pauză de ore, în Şcoala Aurel Vlad din Orăştie. În urmă cu un an, elevul agresor a fost cercetat după ce a încercat să oblige un alt coleg să îi facă sex oral, într-o pauză.

Satul în care au mai rămas trei bătrâni şi un elev premiant, unde nu ajunge nici ambulanţa. Oamenii merg kilometri prin noroi pentru a duce copilul la şcoală

Trei pensionari şi un copil de 8 ani. Aceştia sunt singurii locuitori ai satului Valea Mare de Criş, un loc izolat din Munţii Zarandului, spre care singurul drum de acces este aproape distrus. Darius este elev în clasa a doua la o şcoală din Baia de Criş, este bolnav de astm, iar bunicii săi fac eforturi uriaşe pentru ca elevul premiant să nu lipsească nicio zi de la şcoală.