Devenii înfruntă gerul cu ceai fierbinte şi cozonac oferit gratuit în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Moacă (dreapta) a "îndulcit" frigul cu un pahar de ceai fierbinte. (Foto: Daniel Guţă)

Devenii care au trecut, în această dimineaţă, prin Piaţa Unirii s-au putut încălzi cu un pahar de ceai fierbine, cafea şi cu o felie de cozonac, totul gratuit. Organizaţia Sara-Maria Vest a luat această iniţiativă pentru a ajuta oamenii, care au treburi de rezolvat prin oraş, să înfrunte mercurul scăzut din termometre.

E un gest foarte frumos, mai ales că la primele ore ale dimineţii au fost minus şapte grade Celsius”, a declarat Constantin Moacă, în vârstă de 55 de ani, lăcătuş-zidar.


Raul Avădaniei, tânărul care oferă „tratamentul contra gerului”, a adăugat că are nevoie, zilnic, de zeci de pahare şi cinci-şase cozonaci pentru a-i servi pe trecători.

Mai multe pentru tine:
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol