Accident rutier grav în Hunedoara: un copil care se juca pe stradă a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 12 ani a ajuns în stare gravă, după ce a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr, pe o stradă din Hunedoara.

Un accident rutier grav s-a petrecut pe o stradă din municipiul Hunedoara. Victima a fost un copil de 12 ani.

„Un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Hunedoara, la intersecţia cu strada Victoriei a surprins şi accidentat grav un minor de 12 ani, din Hunedoara, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public, în alergare după o minge”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident mortal pe trecerea de pietoni: un bărbat a fost lovit de camion

O tragedie s-a petrecut pe o stradă din municipiul Orăştie, după ce şoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate e trecere unui pieton.

VIDEO Accident rutier cu trei maşini, petrecut pe DN 7, la intrarea în Deva: un drumar a fost rănit în impact

Un angajat care efectua lucrări de reparaţii pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva, dinspre Arad, a fost rănit în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. Şi un şofer a avut de suferit.

FOTO Accident mortal pe şoseaua Călan - Hunedoara: un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul frontal cu un camion

Marius Lungu, un şofer în vârstă de 20 de ani, a murit, marţi, într-un accident rutier petrecut în zona intersecţiei Drumului Naţional 66 cu şoseaua Hunedoara – Călan.