Accident mortal la Haţeg, pe DN 68. Un tir şi un autoturism s-au ciocnit, iar un şofer a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la ieşirea din Haţeg.

Un accident mortal a avut loc, joi dimineaţa, pe Drumul Naţional 68, la ieşirea din oraşul Haţeg către Caransebeş, în judeţul Hunedoara.

Un accident mortal s-a petrecut, joi dimineaţa, pe Drumul Naţional 68, la ieşirea din oraşul Haţeg către Caransebeş, în judeţul Hunedoara.

În coliziune au fost implicate un tir şi un autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat. Drumul este blocat, iar poliţiştii rutieri au deviat circulaţia provizoriu pe un drum comunal, potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi.

„Joi, în jurul orei 8.30, un conducător auto în vârstă de 41 de ani, din judeţul Caraş Severin, care conducea un autoturism pe Drumul Naţional 68, din direcţia Haţeg - Caransebeş, la ieşirea din oraşul Haţeg, a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Braşov (care efectua o manevră de întoarcere, după ce a ieşit dintr-o parcare). În urmă impactului, conducătorul autoturismului a decedat. Traficul este momentan restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Tragedie la ieşirea din Hunedoara: un bărbat s-a răsturnat cu maşina în Cerna

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj - Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

Mai multe pentru tine:
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin