UPDATE Adolescentul giurgiuvean care şi-a omorât tatăl cu toporul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul riscă ani grei de închisoare / FOTO Adevărul

Tragedie în localitatea giurgiuveană Prundu. Un tânăr în vârstă de 17 ani şi-a omorât luni seară tatăl cu ajutorul unui topor. Bărbatul a fost găsit două ore mai târziu într-o baltă de sânge.

UPDATE ora 17.00 Tribunalul Giurgiu a emis mandat de arestare preventivă pentru 19 zile pe numele minorului care şi-a ucis tatăl luni noapte.

Acesta va fi cercetat pentru omor calificat. Pentru că nu a împlinit încă 18 ani, ucigaşul va primi jumătate din pedeapsa în care este încadrat în mod normal omorul calificat (15-25 de ani).

---------------------------------

Mobilul crimei se pare că a fost o ceartă care a avut loc la ora 21.30.

Nervos că tatăl său încearcă să îl tragă la răspundere, adolescentul a pus mâna pe-un topor şi l-a lovit de mai multe ori în zona feţei.

După grozăvie, tânărul şi-a aşezat părintele în pat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cadavrul bărbatului a fost găsit de criminalişti două ore mai târziu.

Adolescentul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat marţi Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.