Tânăr mort într-un accident rutier. Trei maşini implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Giurgiu

Trei maşini au fost implicate într-un grav accident produs în dimineaţa zilei de miercuri, 16 ianuarie. Unul dintre şoferi a murit.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă pe DN 5, între localităţile Adunaţii Copăceni şi Călugăreni. Sunt implicate trei autoturisme, şoferul unuia dintre acestea pierzându-şi viaţa.

„La faţa locului au fost mobilizate forţe şi mijloace atât din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihailesti (1 ASASD şi 1 ambulanţă SMURD), cât şi din cadrul Punctului de lucru Călugăreni (1 ASASD), precum şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu”, transmit reprezentanţii ISU Giurgiu.

După sosirea echipajelor la locul solicitării s-a constatat că în accident sunt implicate 3 autoturisme: un VW Golf al cărui şofer (de aproximativ 20 de ani) a fost declarat decedat de către echipajele medicale, un Seat Ibiza, a cărei şoferiţă este conştientă şi comunicativă şi un VW Bora în care se afla o persoană incarcerată, extrasă din autovehicul conştientă şi cooperantă (prezintă facturi ale membrelor inferioare).

Traficul se desfăşoară pe o singură bandă, mai multe echipaje IPJ Giurgiu fiind prezente la fata locului.

„Joi, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 07.20, pe Drumul Naţional 5, la km 24+900, în afara localităţii Adunaţii Copăceni, un tânăr de 20 de ani, din comuna Stoeneşti, judeţul  Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, din cauza altor preocupări de natură a-i distragere atenţia, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe sensul opus de mers în coliziune frontală cu un autoturism, condus de către un tânăr de 28 de ani, din municipiul Giurgiu şi într-un alt autoturism condus de către o femeie de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, autoturisme care circulau regulamentar”, a transmis IPJ Giurgiu.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu la mănăstire. Cum a fost posibil să ia foc o anexă a aşezământului monahal

Incendiu pe A1: un trailer ce transporta 3 autoturisme BMW a luat foc