Un şofer a produs un accident de circulaţie după ce a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un alt autovehicul care circula pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 61 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă pentru că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, iar maşina pe care o conducea a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a acroşat un alt autoturism.

Pe 18 martie, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, pe raza comunei gălăţene Tuluceşti.

”Din primele verificări, a reieşit faptul că, un bărbat de 61 ani a condus autoturismul în interiorul localităţii şi, neadaptând viteza la carosabilul cu zăpadă, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 ani. Din impact, a rezultat rănirea uşoară a unui pasager de 39 ani, aflat în primul autovehicul”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.