S-a internat în spital după ce a tâlhărit mai multe persoane pe stradă. După externare, poliţiştii l-au reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut după ce s-a externat din spital Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie după ce a comis patru tâlhării împreună cu un minor. Bărbatul şi-a imaginat că o scape de reţinere dacă se internează în spital, dar schema nu a mers, iar oamenii legii l-au săltat chiar de la poarta unităţii medicale.

Pe 8 octombrie, Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată de un tânăr de 27 ani despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, doi tineri necunoscuţi l-au deposedat,  prin violenţă, de telefonul mobil şi căştile aferente acestuia.

”A doua zi, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi au stabilit că este vorba de doi bărbaţi de 26 şi 16 ani, din municipiul Galaţi.

Din cercetări a reieşit faptul că cei doi, în perioada 28.09-08.10.2017, ar mai fi săvârşit încă trei tâlhării pe raza municipiului Galaţi, deposedând victimele prin violenţă de telefoanele mobile”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

O zi mai târziu, poliţiştii l-au identificat pe minor, prezentându-l instanţei, care a dispus măsura controlului judiciar. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au găsit şi cea de-a doua persoană bănuită de tâlhărie, care se afla internată în spital.

Astăzi, după externare, bărbatul a fost  prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive  pentru o perioadă de 30 zile.  

Mai multe pentru tine:
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”