Video Polițistă din Galați, implicată într-un scandal cu bătăi, mașini avariate, amenințări și scandal în stradă VIDEO

0
Publicat:

O polițistă din județul Galați a fost implicată într-un scandal cu bătăi, urmăriri auto și o tamponare. Incidentul a avut loc miercuri seara, în localitatea Smârdan. Tânăra de 20 de ani era în afara serviciului atunci când a intrat în conflict cu un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate.

Se pare că scandalul a fost provocat de o manevră făcută de bărbat cu mașina proprie. Discuția încinsă a fost urmată de o urmărire cu mașinile pe străzile localității și de o tamponare. 

La un moment dat, mașina condusă de bărbat a intrat în cea a femeii, iar momentul a fost surprins de o camera de supraveghere. Ulterior, bărbatul a fost agresat de un tânăr, prieten al polițistei. 

„La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au fost sesizați telefonic cu privire la o coliziune între două autoturisme, pe o stradă din localitatea Smârdan din județul Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că, în cursul aceleiași seri, ar fi avut loc un conflict verbal între un bărbat de 53 de ani și o tânără, de 20 de ani, ambii din localitatea menționată”, a anunțat IPJ Galați.

Ulterior, după aproximativ 10 minute, bărbatul a urmărit-o pe tânără cu autoturismul până în fața unui magazin de pe strada Alexandru cel Bun din localitate, unde a intrat în impact față-spate cu autoturismul la volanul căreia se afla aceasta.

„Din impact, primul autovehicul a ricoșat în gardul unui imobil. Bărbatul de 53 de ani ar fi amenințat-o cu acte de violență pe femeie și, în momentul în care ar fi încercat să coboare din autoturism, ar fi fost lovit de către un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate, aflat în zonă”, a transmis Poliția Galați. 

Polițiștii i-au condus pe cei implicați la sediul secției de Poliției. La testarea cu aparatul etilotest, singura valoare pozitivă a fost în cazul bărbatului de 53 de ani, valoarea indicată fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunțat reprezentanții Poliției.

Cei doi au fost chemați la secția de Poliție FOTO: Arhiva

Totodată, a fost întocmit un dosar penal și a fost sancționat șoferul.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar față de bărbatul de 53 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare de 2.310 lei pentru conducere sub influența alcoolului și nepăstrarea distanței regulamentare față de autovehiculul din față, în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a adăugat IPJ.

Tânăra polițistă ar putea fi chemată să dea explicații în fața superiorilor. Aceștia vor decide dacă ea a acționat conform legii în timpul incidentului.