Pentru că a încercat să sustragă un telefon mobil şi a ameninţat cu un cuţit recepţionera unui hotel, un tânăr din Tecuci s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul poliţiei la un hotel din municipiu. Acolo, un bărbat furase un telefon mobil şi o ameninţa pe recepţioneră cu un cuţit.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă, ocazie cu care a fost identificat şi bărbatul recalcitrant. Asupra acestuia a fost găsit şi un cuţit cu lama de 17 cm despre care a declarat verbal că îl poartă supra lui pentru a se apăra.   

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit faptul că, bărbatul, profitând de neatenţia unui client i-a sustras de pe masă telefonul mobil şi l-a aruncat la coşul de gunoi, cu intenţia de a-l recupera ulterior. Observând lipsa telefonului, partea vătămată a rugat recepţionera să apeleze pe numărul său de telefon, fapt ce a determinat o reacţie impulsivă din partea suspectului care a trecut la ameninţări cu cuţitul.

„Bărbatul în vârstă de 26 ani a recunoscut faptul că a încercat să sustragă telefonul mobil şi că a ameninţat cu un cuţit recepţionera, jandarmii întocmindu-i acestuia actele sesizare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiuni de tentativă de furt”, a declarat Plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie al Judeţului Galaţi.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Tecuci.