Încă un deces la căminul de bătrâni „Sf.Ilie“ din Galaţi. Numărul total al vârstnicilor care au murit după infectarea cu coronavirus a ajuns la 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură ProTv

În urma retestării, alţi 17 bătrâni din azilul privat şi 2 persoane din rândul personalului au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi urmează să fie internaţi pentru tratament medical.

Un alt bătrân internat la centrul pentru îngrijirea bătrânilor ”Sf.Ilie” din Galaţi a pierdut lupta cu coronavirusul, fiind al 21 vârstnic din azilul privat care moare după diagnosticarea cu COVID-19.

”În urma retestării, alţi 17 beneficiari au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi urmează să fie internaţi în spital pentru a primi tratament medical. Din rândul personalului, două persoane au fost diagnosticate cu COVID-19”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

La căminul de îngrijire a bătrânilor ”Sf.Spiridon” din Galaţi au fost confirmaţi pozitiv alţi trei vârstnici, ridicând la 23 numărul beneficiarilor de asistenţă medicală şi socială infectaţi cu noul coronavirus.