Cascadoria spectaculoasă făcută de un gălăţean beat şi fără permis, care conducea o maşină neînmatriculată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina implicată în accident s-a făcut scrum FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Accidentul rutier s-a produs în zona localităţii Cuca din judeţul Galaţi. Maşina scăpată de sub control s-a răsturnat într-un canal descoperit şi a luat foc. Surprinzător, nicio persoană nu a fost rănită grav.

Accident rutier spectaculos, parcă desprins dintr-un film de acţiune, în localitatea Cuca din judeţul Galaţi. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23,45, în împrejurări destul de ciudate.

Ancheta a fost preluată, după un apel la numărul de urgenţă 112, de Secţia 5 de Poliţie Rurală. Potrivit sesizării făcută de o locuitor al satului Cuca, într-un canal de scurgere a apei pluviale ce traversează aşezarea s-ar fi răsturnat un autoturism, care apoi a luat foc. 

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie, oamenii legii identificându-l, lângă autoturismul în flăcări, şi pe conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care era confuz şi mirosea a alcool. 

„Acesta a declarat că a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a răsturnat, reuşind să iasă nevătămat, înainte ca acesta să ia foc. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, se află sub influenţa alcoolului (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi autoturismul este neînmatriculat", a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, el fiind cercetat de poliţişti pentru distrugere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.