Accident bizar la Vaslui. Un bărbat a rămas captiv sub maşina pe care o repara. A fost salvat de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluian prins sub o maşină în timp ce o repara FOTO Arhivă Adevărul
Vasluian prins sub o maşină în timp ce o repara FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui,  accidentul s-a produs deoarece cricul pe care era suspendată maşina s-a defectat. Victima a fost dusă la spital, cu traumatism toracic acut.

Accident mai puţin obişnuit, vineri, 31 ianuarie 2020, la Vaslui. Inspectoratul pentru Situaţii de Uregenţă (ISU) Vaslui a anunţat că a intervenit în municipiul Vaslui, în zona Gura Bustei, pentru o persoană peste care a căzut o maşină.

„Victima, aflată în propria curte, a ridicat autoturismul cu un cric şi s-a apucat de lucru. La un moment dat, cricul a cedat, autoturismul căzând pe mecanic. Vecinii au fost alertaţi de ţipetele victimei şi au acţionat pentru scoaterea persoanei de sub autoturism”, a transmis ISU Vaslui.

Persoana a rămas sub maşină circa 15 minute, iar medicii apreciază că dacă intervenţia ar mai fi durat încă pe atât, şansele de salvare s-ar fi redus dramatic.

Conştienţi de faptul că rănile ar putea fi foarte grave, vecinii au sunat la 112 după ce au ridicat maşina căzută peste mecanicul de ocazie, iar la faţa locului fiind deplasată o ambulanţă cu un echipaj specializat.

Victima este transportată la UPU Vaslui, fiind contientă, diagnosticată cu traumatism toracic.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite