Aroganţa de care a dat dovadă un hoţ din locuinţe. Cum a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani este anchetat pentru două fapte penale după ce a sustras mai multe bunuri, în reprize, din locuinţa unui sătean din localitatea gălăţeană Munteni.

Pe 7 decembrie, postul de Poliţie Munteni a fost sesizat de un bărbat de 48 ani din municipiul Focşani, cu privire la faptul că, în perioada 02-07 decembrie, persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces, i-au sustras mai multe bunuri din locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii.

”În urma  cercetărilor, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea furtului, fiind vorba de un tânăr de 25 ani din Tecuci. Poliţiştii tecuceni l-au depistat pe tânăr  în trafic,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu din Tecuci”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a costatat faptul că  şoferul avea permisul de conducere anulat. Continuând verificările, poliţiştii au găsit în interiorul vehiculului o parte dintre bunurile sustrase din imobilul situat în comuna Munteni.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt calificat şi conducere fără permis.