Postul de director al Ateneului Popular, greu de ocupat. Singurul candidat la cel de-al doilea concurs, picat la interviu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ateneul Popular Focşani

La primul concurs, organizat, în luna decembrie 2021, singurul candidat înscris la examenul de director al Ateneului Popular din Focşani nu a reuşit să treacă mai departe, după analizarea dosarului.

De mai bine de trei ani, Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focşani funcţionează cu o conducere interimară. 

Şi aşa rămâne şi pe mai departe, deoarece nici la cel de-al doilea concurs organizat de Primăria Focşani în mai puţin de trei luni, nici un candidat nu a reuşit să promoveze examenul.

Dacă în luna decembrie, singurul aspirant nu a trecut mai departe, din cauza dosarului, a existat o şansă la cel de-al doilea concurs ca postul să fie ocupat, singurul concurent obţinând o notă de trecere la prezentarea programului de management, respectiv 7,06.

El nu a convins însă comisia de concurs la proba de interviu, unde a fost notat cu 6,16, astfel că în urma tragerii liniei a rezultat o notă generală de 6,61, insuficientă pentru a promova. 

Numele concurentului este ţinut la secret de Primăria Focşani, cea care a organizat concursul, prevalându-se de normele GDPR.

La conducerea instituţiei de conducere rămâne ca manager interimar Ionuţ Drilia.

Sursa Ateneul Popular 

Vă mai recomandăm:

Singurul candidat pentru postul de director al Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” a picat concursul

Directori schimbaţi pe bandă rulantă la Ateneul Popular. Cine este cel de-al patrulea manager din ultimii doi ani