Fiscul vrâncean a blocat peste 7600 de conturi ale agenţilor economici de la începutul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiscul îi execută silit pe cei care au datorii la buget

Încasările la bugetul general consolidat urmare aplicării măsurilor de executare silită, s-au ridicat la 44,56 milioane lei.

Administraţia Finanţelor Publice Vrancea a aplicat de la începutul anului 2013, împotriva rău platnicilor, toate formele de executare silită prevăzute de Codul de Procedură Fiscală.

Pe această linie, activitatea de executare silită a constat în comunicarea a 34.257 de somaţii de plată pentru o valoare a creanţelor de 104,61 milioane lei, blocarea a 7.664 conturi bancare prin emiterea de titluri executorii în valoare de 43,86 milioane lei, înfiinţarea de sechestre bunuri mobile şi imobile pentru o  valoare a creanţelor de 10,52 milioane lei şi instituirea popriri venituri terţi în sumă de 8,83 milioane lei.

Încasările la bugetul general consolidat urmare aplicării măsurilor de executare silită, s-au ridicat la 44,56 milioane lei.

Încasările realizate ca urmare a aplicării măsurilor de executare silită, în 2013, au reprezentat 9,76% din totalul încasărilor realizate la bugetul general consolidat.

Mai puteţi citi:

Patronii vrânceni încearcă să ducă de nas fiscul cu deconturile de TVA

Fiscul nu-i iartă pe ţăranii datori la fondul de sănătate