Urmărire în Constanța. Șofer fără permis și drogat, fugit de Poliție, a lovit patru mașini parcate VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer drogat, cu permisul suspendat, nu a oprit la semnalele polițiștilor pe un bulevard al Constanței, iar Poliția a pornit în urmărirea lui. S-a oprit când a lovit patru mașini parcate. 

UPDATE ORA 14.00 În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge“, anunță Poliția Constanța.

UPDATE ORA 11.00 IPJ Constanța a transmis că joi, 13 octombrie, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

Șofer drogat urmărit în Constanța SURSA martor

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia.

La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu patru autoturisme, dintre care două parcate și două aflate în trafic.

Șoferul a fost oprit pe strada Unirii FOTO: C.G.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs”, transmite IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Știrea inițială

Martorii spun că șoferul conducea mașina fără permis. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea. 

Pe strada Unirii din municipiul Constanța, în timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a intrat cu mașina în mai multe autovehicule parcate.