Un şofer intrat cu maşina în poarta unei case şi a vrut să fugă de la locul accidentului. Cine l-a oprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a dărâmat poarta imobilului foto: Jandarmeria Constanţa

Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 14 martie, pe o stradă din municipiul Constanţa. Şoferul a vrut să fugă de la locul accidentului.

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a prins duminică dimineaţa un bărbat care intenţiona să plece de la locul accidentului, după ce a dărâmat cu maşina poarta unui imobil.

„Duminică, 14 martie, în jurul orei 06.40, plutonier major Tudoroiu Ştefan a observat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Constanţa, un autoturism ce se deplasa nefiresc, intrând în poarta unui imobil. Conducătorul auto a coborât din maşină intenţionând să plece de la locul evenimentului”, transmite Jandarmeria Constanţa.

Ghinionul lui a fost că subofiţerul de jandarmerie, aflat în timpul liber, a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a sesizat că este ceva în neregulă cu şoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică.

„După de a asigurat maşina şi scos cheile din contact, subofiţerul a anunţat autorităţile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care şoferul în cauză devenit recalcitrant şi a intenţionat să plece, fiind oprit de omul legii”, mai spune IJJ Constanţa.

Poliţiştii rutieri au ajuns imediat la faţa locului, dar întrucât conducătorul auto a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a fost preluat de aceştia pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi:

dministratori de restaurante din Constanţa şi Mamaia, amendaţi de poliţişti

Un poliţist şi un jandarm au intervenit în cazul unei femei care ameninţa că se sinucide