Un criminal condamnat în urmă cu 20 de ani a recidivat. Bărbatul şi-a ucis fosta concubină şi l-a rănit pe iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Constanţa care în urmă cu două decenii a comis o crimă a recidivat joi noaptea, când şi-a ucis fosta concubină.

Crimă oribilă la Constanţa. Nicolae Guciu, de 45 de ani, din Constanţa, şi-a ucis fosta concubină, înjunghiind-o cu un cuţit în abdomen, şi l-a rănit pe actualul iubit al femeii, agresorul, aflat acum în spital, fiind eliberat în urmă cu doi ani din închisoare, unde ajunsese după o altă crimă.
 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, fapta s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30, într-o locuinţă de pe strada Bicaz, aflată în cartierul Palas din municipiul Constanţa.
 

El a  mers la locuinţa fostei concubine, a sunat la uşă, iar când femeia i-a deschis, a lovit-o cu un cuţit. Iubitul femeii i-a sărit în ajutor, fiind şi el tăiat la o mână de agresor.
 

Ulterior, auzind zgomot, de la etajul locuinţei au coborât cei doi fii ai femeii, iar în cele din urmă agresorul a fost imobilizat, fiind şi el rănit în timpul bătăii.
 

Femeia, în vârstă de 40 de ani, care a fost grav rănită, a intrat în stop cardio-respirator, iar vineri dimineaţă, în jurul orei 6.00, ea a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Nicolae Guciu a mai comis o crimă în urmă cu 20 de ani. În timp ce era militar în termen, a ucis cu arma din dotare, fiind eliberat din închisoare în urmă cu doi ani.
 

Cu doar o săptămână înainte de tragedie, femeia moartă a depus la Poliţie o plângere pe numele celui care a ucis-o.

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Omorâtă cu 11 lovituri de cuţit. O femeie a sfârşit ucisă de fostul soţ

Decizie sinistră a Tribunalului Constanţa. Familia fetei de 15 ani ucise de un preot primeşte înapoi „arma“ crimei: un cablu electric cu care tânăra a fost strangulată

Retras şi respectat în comunitate, aşa era văzut preotul din Bistriţa-Năsăud care a omorât cu sânge rece o adolescentă în Mamaia

FOTO Cum arăta Ramona, prostituata ucisă de un preot. Fata de 15 ani era prezentată pe un site de escorte drept „damă de lux”