Scandal la Liceul de Telecomunicaţii. Un elev a fost agresat de un coleg mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceul de Telecomunicaţii.                                                               FOTO: Liceul de Telecomunicaţii

Un scandal a izbucnit luni la Liceul de Telecomunicaţii din municipiul Constanţa, după ce un elev în vârstă de 15 ani a fost agresat de unul de 16 ani. Totul s-a petrecut în curtea unităţii de învăţământ într-una dintre pauze. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Personalul din cadrul liceului a sesizat ambulanţa pe data de 19 ianuarie cu privire la faptul că un elev care se afla în pauză în incinta unităţii de învăţământ a fost lovit  de un alt coleg.
Poliţiştii Secţiei 3 au stabilit că în urma unei discuţii în contradictoriu, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, cel în în vârstă de 15 ani fiind lovit de cel de 16 ani. Primul este elev în clasa a IX-a, iar cel de-al doilea în clasa a X-a. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit lovituri în zona feţei, fiindu-i spart nasul. Băiatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. 

Poliţiştii efectuează verificări în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare. Pe lângă ancheta poliţiştilor conducerea liceului a început propria investigaţie care va stabili ce sancţiuni vor fi aplicate în acest caz.

Mai citiţi şi:

VIDEO Bătaia filmată dintre eleve s-a lăsat cu sancţiuni: nota scăzută la purtare şi eliminarea de la cursuri

Profesori cu probleme psihologice la Liceul din Cumpăna. Nouă cadre didactice nu au trecut testul de început de an şcolar