Cererea de eliberare a lui Becali, judecată mai devreme cu nouă zile. Decizia magistraţilor vine luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Becali ar putea să fie un om liber mai devreme. Tribunalul Constanţa va judeca cererea de eliberare a latifundiarului cu nouă zile mai devreme.

Avocaţii lui George Becali au reuşit să obşină judecarea mai rapidă a Cererii de eliberare. Motivele acestei decizii sunt de ordin medical. În urma analizelor, George Becali a fost găsit că suferă de Hernie de disc cervicală şi că singura soluţie pentru rezolvarea problemelor de sănătate este o intervenţie chirurgicală.

Unul dintre avocaţii lui Becali, Daniel Ionaşcu spune că la termenul de mâine se pot întâmpla două scenarii: pe de o parte Becali poate să devină un om liber şi atunci îşi poate alege la ce spital se va opera. Pe de altă parte, dacă magistraţii resping cererea de eliberare, Penitenciarul Poarta Albă îl poate trimite pe Becali acolo unde are contract. Dacă factura pentru operaţie este prea mare, atunci deţinutului îi va fi cerută o coplată. 

Apărătorii latifundiarului spun că în cazul unei decizii favorabile a justiţiei, procurorii au încă posibilitatea unui recurs, aşa că momentul eliberării lui Becali poate fi prelungit până la o altă şedinţă de judecată. 

George Becali se află acum la secţia exterioară a Penitenciarului Poarta Albă din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Latifundiarul îşi execută pedeapsa în regim semi-deschis. 

Vă mai recomandăm:

Gigi Becali, pacient de lux la clinică privată. Latifundiarul a fost escortat pentru investigaţii medicale la Euromedic

Gigi Becali află la sfârşitul lunii dacă va putea munci cât timp stă după gratii