Bilanţul negru al minivacanţei de Rusalii. 19 accidente rutiere în trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au făcut publică statistica evenimentelor din minivacanţa de Rusalii. Amenzile totale aplicate de oamenii legii ajung la aproape 22.000 lei. Tototdată, 24 persoane au fost rănite în accidentele rutiere care au avut loc pe litoral.

650 poliţişti au fost la datorie în această perioadă. 500 dintre ei sunt angajaţi ai IPJ Constanţa, iar 150 fac parte din Secţia Regionala Transporturi. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, inspectorul principal Gelu Manolescu spune că oamenii legii au avut grijă în special de zonele aglomerate - biserici, faleză şi plajă. 

De vineri până luni 795 persoane au apelat la numărul de urgenţă 112. În urma acţiunilor poliţiştilor au fost aplicate sute de sancţiuni a căror valoare ajunge la aproape 22.000 lei.

Nici în staţiunile de pe litoral nu a fost mai linişte. Poliţiştii cerceteaza acum 21 evenimente. În două dintre acestea persoanele au fost prinse în flagrant.

Vitezomanii sunt cei care au dat bătaie de cap ofiţerilor de la Poliţia Rutieră. Peste 1100 sancţiuni au fost aplicate în ultimele zile, iar 100 dintre ele au fost pentru viteză excesivă. 

Gelu Manolescu spune că au fost înregistrate 19 accidente rutiere în care au fost rănite uşor 23 persoane, iar o persoană ranită grav se află încă în atenţia medicilor.

Vă mai recomandăm:

Cozi kilometrice pe Autostrada Soarelui. Turiştii aşteaptă 105 minute la staţia de taxare de la Feteşti

Marcel Prodan, dat pe mana DNA. Apartamentul impresarului bătăuş al Alexandrei Stan a fost controlat de procurorii anticorupţie