Alegerile prezidenţiale 2014. Miting ACL, sâmbătă, la Cluj. Sunt aşteptaţi mii de simpatizanţi din tot Ardealul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. ACL organizează sâmbătă, 25 octombrie, un miting electoral în Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Evenimentul va începe la ora 11.00. la acesta, spun organizatorii, sunt aşteptaţi circa 30.000 de simpatizanţi din toată regiunea.

Alegeri prezidenţiale 2014. Mitingul ACL de sâmbătă, 25 octombrie, de la Cluj-Napoca va începe de la ora 9.30 cu un spectacol folcloric, iar discursurile propriu-zise vor fi rostite de la ora 11.00, potrivit programului. Evenimentul va avea loc în piaţa Lucian Blaga din centrul Clujului, între orele 11-12.30.
Potrivit informaţiilor primite de la jandarmii clujeni, traficul auto în zona Piaţa Lucian Blaga se va restricţiona începând de vineri, 24 octombrie, de la ora 20.00.

Iar traseul de deplasare al participanţilor atât înainte, cât şi după terminarea mitingului va fi: Sala Sporturilor, Splaiul Independenţei, str. Uzinei Electrice, str. Stadionului, Parcul Central (aleea dintre lac şi Cazino), str. Cardinal Iuliu Hossu, str. Vasile Alecsandri, calea Moţilor, str. Petru Maior, Piaţa Lucian Blaga.

Jandarmii recomandă participanţilor la acest miting să aibă un comportament civilizat, să nu introducă şi să nu consume băuturi alcoolice în zonele de desfăşurare a adunărilor publice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să nu împiedice acţiunea acestora pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, să nu introducă în zonele de desfăşurare a adunărilor publice arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.

Alegeri prezidenţiale 2014. La mitingul PDL din martie 2014, care a avut loc tot în Piaţa Lucian Blaga (şi pe străzile adiacente), au participat, potrivit jandarmilor, circa 10.000 de oameni.

Mai puteţi citi:

UPDATE FOTO VIDEO Mii de oameni la mitingul PDL de la Cluj. Monica Macovei: „O să facem din PDL cel mai iubit partid care va învinge PSD în 2016“