Trafic restricţionat pe A2 până pe 27 mai, pe sectorul de drum Lehliu-Dor Mărunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul va fi restricţionat pânăp pe 27 mai FOTO Facebook/DRDP Constanţa

În perioada 5-27 mai, traficul rutier este restricţionat pe Autostrada Soarelui, pe sectorul de drum Lehliu Gară-Dor Mărunt, pe sensul spre Capitală, din cauza lucrărilor de reparaţii.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, în perioada 5 - 27 mai 2021, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călăraşi) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călăraşi). 

Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Reamintim că mai este instituită o restricţie de circulaţie pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă). Din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Vă mai recomandăm şi:

Dezastru ecologic provocat de un bulgar, la Bicaz. Amoniacul a ucis zeci de tone de peşte din păstrăvării

Mai ceva ca pe vremea Imperiului Otoman. Anchetă împotriva primarului Istanbulului pentru „lipsă de respect“ faţă de un sultan