Şi-a grăbit sfârşitul. Un bătrân care a aţipit la volan, ucis pe loc de un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit pe loc Foto: ISU Călăraşi

A sfârşit într-un cumplit accident de circulaţie pe care l-a provocat singur. Un bărbat de 73 de ani, din comuna Dor Mărunt, a murit pe loc, după ce s-a urcat la volan şi a aţipit.

Maşina pe care o conducea a părăsit drumul şi a intrat într-un stâlp de beton şi apoi într-un gard. În timpul impactului, bătrânul a fost aruncat de la volan şi a murit pe loc. Tragedia s-a petrecut pe 19 ianuarie, la ora 17.05. Poliţiştii spun că Radion G., de 73 ani, din comuna Dor Mărunt, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan. Obosit, bătrânul a aţipit câteva secunde, lucru ce i-a fost fatal.

Un echipaj de descarcerare şi unul de paramedici SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să intervină, însă victim decedase în momentul impactului. “Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, traumatism cranio-cerebral deschis sever, în cazul acestuia fiind declarat decesul”, a precizat plt.maj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

UPDATE Trei tineri au murit pe loc, pe DN3, după ce maşina în care se aflau s-a înfipt într-un copac. Şoferul nu avea permis

Accident cu patru răniţi pe DN4 Olteniţa-Bucureşti, după ce şoferul unui Tico a aţipit la volan

FOTO Accident teribil pe A2, la Fundulea, în drum spre mare. Patru dintre cei cinci membri ai unei familii din Vâlcea au sfârşit într-un groaznic accident

Tânără de 19 ani, moartă în urma unui grav accident