Rezultate titularizare 2017, înainte de contestaţii. 25,5%, rata de promovare a examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dascălii au susţinut examenul de titularizare FOTO Adevărul

Din cei 149 de candidaţi care au susţinut examenul de titularizare la Călăraşi, doar 38 dintre ei au obţinut note peste 7. Astfel, Călăraşi, cu 25,5% rată de promovare, s-a situat pe penultimul loc în topul judeţelor privind rezultatele la examen.

Cea mai mică notă înregistrată la examen a fost 1,30, însă, trei dintre candidaţi au obţinut nota 10 la disciplina Educaţie Fizică. Contestaţiile au putut fi depuse între 18 iulie şi 19 iulie, ora 15.00.
 

Repartizarea are loc pe 26 iulie

Repartizarea pe posturi a dascălilor care au susţinut examenul se face în şedinţă publică la ISJ Călăraşi pe 26 iulie pentru candidaţii care au obţinut note peste 7, în limita posturilor publicate pentru angajare pe perioada nedeterminată, respectiv 82 de posturi, şi în data de 30 august pentru candidaţii care au obţinut note peste 5.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 4.930 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 58.486 pentru angajare pe perioadă determinată.

Vă recomandăm şi:

Titularizare 2017 Călăraşi. 307 dascăli susţin examenul pe post

Reţeta succesului la examen. Proful de sport din Independenţa care a promovat definitivatul cu cea mai mare medie

Motivele pentru care sute de elevi din Iaşi au abandonat şcoala. Care este perioada cea mai vulnerabilă

Lacăt pe şcoli şi grădiniţe. Motivul pentru care vor fi închise cinci unităţi de învăţământ