Alegeri locale 2020. Profesori, ingineri şi un actor luptă pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Vlădica a intrat în cursa pentru şefia Consiliului Judeşean Călăraşi FOTO Facebook/Simona Maria Vlădica

Profesori, ingineri, economişti şi chiar un actor se vor bate pe 27 septembrie pentru a obţine voturile alegătorilor din Bărăgan la cea mai înaltă funcţie, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Conform Biroului Electoral Judeţean, 9 candidaţi au intrat în cursa pentru alegerile care vor avea loc peste o lună. Vasile Iliuţă, economist, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, care şi-a pierdut mandatul odată cu trecerea în barca PSD, se află pe lista celor care intră în bătălia voturilor. De asemenea, din partea PMP, la şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, a fost desemnată o femeie. Este vorba despre Simona-Vlădica, lector universitar, doctor în Psihologie şi mediator autorizat. Alianţa PNL-USR Călăraşi  l-a desemnat drept candidat pe Valenti Barbu, actualul vicepreşedinte al instituţiei.

Conform Procesului-verbal de rămânere definitivă a candidaturilor, la nivelul Circumscripţiei Judeţene nr.12 Călăraşi au depus şi au rămas definitive candidaturile depuse de către următorii competitori locali:

1. PSD

2. ALDE

3. PMP

4. PRO ROMÂNIA

5. ALIAN/eA PNL-USR CĂLĂRAŞI

6. PRM

7.PPU

8. PLUS

9. AUR

Vă mai recomandăm şi:

Alegeri în vreme de Covid-19. Observatorii independenţi din secţiile de vot vor fi echipaţi cu viziere, mănuşi, măşti şi dezinfectant

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean