VIDEO Buzoianul dispărut de acasă, de Crăciun, a fost găsit mort, într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Barac a fost găsit spânzurat

Deznodământ tragic, în cazul bărbatului din Ţinteşti pe care rudele l-au dat dispărut la Crăciun. Cadavrul acestuia a fost găsit într-o fântână, suspendat cu o funie deasupra apei. Macabra descoperire a fost făcută de fratele bărbatului, care, profitând de vremea de afară, a hotărât să plece pe câmp pentru a-l căuta pe dispărut.

Pentru prima oară, de la dispariţia lui Dumitru Barac, fratele acestuia s-a gândit să meargă la o fântână aflată pe câmp, la aproximativ un kilometru distanţă de satul Pogonele, unde locuia. 

Aici a găsit trupul fratelui legat de gât cu o funie, fixată la un capăt în rostul dintre tuburile fântânii. Poliţia a demarat o anchetă, pentru a stabili dacă bărbatul din Ţinteşti s-a sinucis, ori a fost omorât.

Dumitru Barac, de 43 de ani, a plecat de acasă, din satul Pogonele, pe 22 decembrie 2014 iar înainte le-a spus rudelor că vorbise la telefon cu fosta soţie cu care era în proces de divorţ şi stabiliseră să se împace. 

Din păcate, el nu a mai ajuns la femeia care locuia la doar două uliţe distanţă. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut iar rudele au decis să-l declare dispărut pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

Dumitru Barac era tatăl a doi copii minori. Era în divorţ cu soţia iar în ultima perioadă locuia la părinţii lui iar ea la ai ei, împreună cu cei doi copii.

Atenţie, imagini şocante!